WIJ ZOEKEN JOU!

Van biertjes tappen achter de bar tot en met het inzetten van jouw brute kracht tijdens de opbouw. Er zijn taken genoeg om te vervullen. Help jij ons mee?

Foto van een vrijwilliger samen met iemand van CoTrans.

EEN FEESTJE BOUWEN, AAN DE ANDERE KANT VAN DE BAR

Ook op zaterdag 25 mei wordt het Drakenbootfestival weer een spetterend festijn. Wil jij nu bijdragen aan dit gave feestje in de Kempen? Grijp dan je kans en help mee.

Dit krijg jij ➜

  • Een supervette ervaring;
  • Gratis toegangstickets;
  • Munten voor eten en drinken;
  • Een limited edition Drakenbootfestival de Kempen crew T-shirt;

WAT KUN JE KOMEN DOEN?

Help mee met het opbouwen van het event. Het omtoveren van een leeg grasveld naar een écht festivalterrein. Van het opbouwen van tenten, de entree en het podium tot het plaatsen van hekken, maar ook het ophangen van lichtjes en slingers. Er is genoeg te doen!

Zodra de feestdag erop zit is het belangrijk dat alle spullen ook weer terug komen bij de juiste leverancier. Afbouwen is een belangrijk onderdeel van ons event. Ben jij die sterke en energieke persoon die wij zoeken? Meld je dan snel aan!

Het festival begint pas als je binnen bent. En om binnen te komen zijn er een paar dingen die moeten gebeuren. Wanneer jij hier aan de slag gaat ga je…

  • Bezoekers voorzien van een bandje;
  • Doe je een ID controle om te checken of een bezoeker 18+ is;
  • Scan je na 16.00 uur het toegangsbewijs van een bezoeker.

Op Drakenbootfestival de Kempen kan enkel betaald worden met munten. Deze munten verkoop jij aan de muntenkassa. Daarnaast geef je deze ook uit aan  bezoekers die ze eventueel al vooraf hebben aangekocht. Dit is te controleren via de QR-code. Ben je betrouwbaar en wil je helpen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij de handy- man of women die wij zoeken? Help je mee met klusjes die over het gehele terrein verricht moeten worden. Is er een lamp kapot of werkt de afvoer van de wc niet meer? Dan ben jij degene die we bellen! 

Natuurlijk is deze functie aan te passen op jouw skills :).

Ben jij iemand die ervoor zorgt dat alles er tip en top uitziet? Met deze vrijwilligersfunctie komt dat goed van pas! Als Facilitair Medewerker zorg je er onder andere voor het schoonhouden van de toiletten, het meubilair en de prullenbakken.

Als verkeersregelaar begeleid je auto’s, fietsers en voetgangers dus juiste kant op. Bij jou loopt alles op rolletjes! Je zorgt ervoor dat alle nooduitgangen vrij blijven voor de hulpverleners en dat alle voertuigen parkeren de aangegeven plekken.

Om 11:00 uur wordt het startschot gegeven voor de eerste race. Om dit gesmeerd te laten lopen, hebben we jouw hulp nodig! Bij de roeiwedstrijd kun je helpen bij het infopunt, waar teams uitleg krijgen, maar ook bij de boten. Daar help jij de teams een handje met instappen.

Het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar ook onze bar moet bemand worden. Ben jij een echte tap koning(in)? Of lijkt het je gewoon leuk om drankjes uit te geven? Dan is dit de perfecte plek voor jou op het festivalterrein.

ÓF VERDIEN GELD VOOR JULLIE CLUBKAS!

Samen met je vereniging helpen bij het Drakenbootfestival de Kempen in ruil voor een extraatje in de clubkas? Dat kan! Neem snel contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden!

CONTACT
Vrijwilliger achter de bar bij drakenbootfestival de Kempen op het E3 Strand.
Vrijwilliger achter de bar bij drakenbootfestival de Kempen op het E3 Strand.

ÓF VERDIEN GELD VOOR JULLIE CLUBKAS!

Samen met je vereniging helpen bij het Drakenbootfestival de Kempen in ruil voor een extraatje in de clubkas? Dat kan! Neem snel contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden!

CONTACT